Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací Rozumím
ZPĚT Hlavní strana
Nakládaný hermelín. To je klasika, kterou oceníte

Nakládaný hermelín. To je klasika, kterou oceníte

Také vás občas honí mlsná a nevíte, co byste si dali a čím ji ukojili? Zkuste si naložit hermelín a uvidíte, že až budete mít příště na něco slaného chuť, tahle laskomina vás uspokojí. Je skvělá i jako večeře, navíc hermelín můžete servírovat i na nějaké své oslavě.

Ingredience:

  • 4 hermelíny
  • 1 chilli paprička
  • 4 nakládané feferony
  • 8 stroužků česneku
  • 1 cibule
  • 2 bobkové listy
  • 2 lžičky černého pepře (kuliček)
  • 1 lžička nového koření
  • 1 lžička jalovčinek
  • olej
  • sůl

Příprava:

Utřeme čtyři stroužky česneku se špetkou soli a přidáme nadrcenou chilli papričku. Hermelíny podélně překrojíme, uvnitř potřeme směsí a zase přiklopíme. Zbylé čtyři stroužky česneku nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka.

Sýry potom spolu s ostatními ingrediencemi navrstvíme do skleněné uzavíratelné nádoby. Potom zalijeme olejem tak, aby obsah nekoukal nad hladinu. Nádobu uzavřeme a necháme proležet buď v pokojové teplotě, nebo v ledničce. Sýry potřebují na proležení alespoň 3 až 5 dnů.

Přihlášení
Registrovat
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo